Knøttekurs hos Molde Hestesportsklubb 2022

Knøttekurs hos Molde Hestesportsklubb 2022

Knøttekurs hos Molde Hestesportsklubb 2022

I år arrangerer Molde Hestesporsklubb knøttekurs!

Knøttekurset vil gå hver onsdag i fire uker fra 16:00-16:45. Første onsdag er 19.oktober og det er 6 plasser på kurset, så her er det første mann til mølla med å melde seg på. Barna kan komme i vanlige klær. Hjelm og sikkerhetsvest får de låne hos klubben. Det er Sigrid Botslangen Frantzen og Stine Marie Gustavsen Dale som har ansvar for kurset. Dere er velkommen til å ta kontakt på 47683897 (Sigrid) eller 95155059 (Stine) ved spørsmål.

Knøttekurset vil gå før rideskolen starter, derfor har vi litt trangt tidsskjema og kan ikke bevege oss utenfor det. Om noen ønsker å sitte igjen etter knøttekurset for å følge med på rideskoleelevene er det alltid mulig😊

På knøttekurset skal vi ha det gøy og vi gleder oss masse til å være med på å skape hesteinteresse hos de små! Fokuset vil være å bli trygg i samvær med hestene. Gjennom disse fire ukene skal vi pusse og stelle med hestene, vi skal ri og gjøre ulike aktiviteter for å få bedre kjennskap til våre firbente venner.

Påmeldingsskjemaet finner dere som et vedlegg på Molde Hestesporsklubb sin Facebook side.

Pris for kurset er kr 1000,-. Påmeldingen er bindende og gjelder for alle fire øktene.

Vi håper dette høres gøy ut og vi gleder oss masse til å dele hesteinteressen vår videre!:)